Aloha!

1aloha
”ALOHA”. Vi landade i Honolulu i förrgår och fann att den supermegadeal vi fixat på Hilton Waikiki Beach gällde ett familjerum. När personalen förklarade att det skulle kosta 20 dollar extra per natt med en dubbelsäng istället för två (?) möblerade vi istället om litegrann – et voilà. Har minsann aldrig sett en så stor säng i hela mitt liv. Jag invigde den genast med en sexton timmar lång tupplur. Sedan gick vi till stranden och jag försökte bläddra igenom Wall Street Journals inredningssidor, men lyckades enbart lägga en klen vänsterhand på första sidan. Därefter somnade jag. På kvällen gick vi och såg ”The Hobbit” på 3D-bio. Ellerja, Daniel såg – själv ryckte jag till ibland av olika våldsamma troll/kaniner/dvärgar/drakar men sov annars hur skönt som helst i min överdimensionerade biofåtölj. Vad är detta?

2aloha
Detta är fyra månaders ackumulerad trötthet. Vi ses när jag vaknat. (Hawaii är för övrigt ett paradis: palmerna svajar i vinden, människorna är relaxade, duvorna är vita osv).

Annonser

8 comments

 1. Sandra_J

  Hej! Hittade in på din blogg via niotillfem, och åh! så fantastiskt det verkar att vara långt borta från snöslaskeländet här i Sverige! Och vilka fina bilder du har tagit!

  Skulle du inte kunna skriva lite sammanfattning för oss nya läsare? Typ hur du hamnade där (utbyte genom Lunds universitet?) och hur lyckades du få med din kille? (Det är väl inte helt lätt med visum och så? Eller har han också utbyte?) Hur du/ni har bott? Hur en vanlig dag ser ut? Kände du/ni några innan ni flyttade dit? Vad har gjort dig mest förvånad?

  Men vila först ut och njut av Hawaii!
  /Sandra_J

 2. kitten

  Åh gumman vad skönt du ser ut att ha det, och du är så värd det !! ❤ hahaha funderar på att se hobbit också med alex men har inte sett de andra sagan om ringen filmerna och är lite rädd för alla de där trollen osv 😛 haha ! Njutnjutnjut nu<3
  PUSS

 3. lidia dayan

  Att sova gott är det bästa som finns. Jag skulle också passa på med filmen Hobbit, den fungerar som en godnattsaga med sina figurer…
  Snart är du pigg igen och njuter av din fina omgivning. Bara namnet på stället låter som skön musik, och avkoppling.
  Här hemma har snön börjat smälta och det är +3.(Är på väg till Emilies konsert på den nya Arenan :))
  tusen pussar mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s