På tisdag är det dags!

USA:s stundande presidentval har varit en del av vardagen ända sedan vi kom hit. Bland annat har många professorer integrerat det i undervisningen; ”So, you need to figure out which one of these guys has the highest emotional intelligence”…


…eller: ”So, Obama and Romney have to different theories of justice…”.

Vi studenter uppmanas ständigt att rösta…


Och har till och med fått en leverans kampanjkondomer levererade till vårt co-op! Jag ser med stor spänning fram emot tisdag. Är så glad att vi tajmat in just detta år i USA och får uppleva ett amerikanskt presidentval på hemmaplan med allt vad det innebär.


Youtube-klippet ovan visar dock att vissa mest längtar tills det hela är över! Haha. Lilla hjärtat. Ibland blir det bara för mycket.

Annonser

7 comments

  1. kitten

    Åh alltså det ser ju precis ut som på film , när man har lektioner haha 🙂 och på den skolan har jag varit, TIHI! 🙂 Ska du rösta stumpan?:P Hahahahah gillar obama kondomerna, även om jag vill att han ska bli president igen:P

  2. karin

    Kanske en korkad fråga, men jag och emma blev allmänt konfunderade av kampanj-kondomerna och undrar därför om de är politisk satir eller en del av ett faktiskt kampanjande?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s